Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία οικογένεια που λατρεύει τα ταξιδάκια και τις εκδρομούλες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το "Πάρτε τα βουνά" όμως αναφέρεται στα κάλλη μόνο της πατρίδας μας.

Είναι εμφανής η αγάπη μας για τους ορεινούς προορισμούς, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι περιφρονούμε παντελώς και τους ...θαλασσινούς.

Συνήθως ταξιδεύουμε μόνοι μας, άλλοτε με παιδιά και άλλοτε χωρίς. Έχει τύχει όμως και πολλές φορές να οργανώσουμε κάποια εκδρομή με παρέα, με άλλες οικογένειες ή με φιλικά ζευγάρια.

Στις εξορμήσεις μας (είτε στην ηπειρωτική Ελλάδα είτε στη νησιωτική) χρησιμοποιούμε πάντα ΙΧ αυτοκίνητο. Αυτό όμως προφανώς δε σημαίνει τίποτε. Τα κείμενα που συντάσσουμε για τα οδοιπορικά, είναι γραμμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να διαβάζονται ευχάριστα από όλους. Έχουμε διαπιστώσει ότι το "Πάρτε τα βουνά" το συμβουλεύονται τακτικά "όλες οι φυλές του Ισραήλ". Λάτρεις της μοτοσυκλέτας, ποδηλάτες, τουριστικά πρακτορεία, λέσχες τετρακίνησης, σύλλογοι, ΚΑΠΗ, σχολεία, ορειβάτες, πεζοπόροι, κυνηγοί, ψαράδες κ.ά.

3 σχόλια:

  1. Απλά ένιωσα την ανάγκη να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για το μπλογκ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά ένιωσα την ανάγκη να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για το μπλογκ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σας! Έχετε κάνει τρομερή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".