Αποποίηση ευθύνης

Το "Πάρτε τα βουνά" δεν φέρει καμμία ευθύνη για την καταβολή αποζημιώσεων ή για οποιεσδήποτε άλλες αξιώσεις και απαιτήσεις ενδέχεται να προκύψουν λόγω της ανάγνωσης των κειμένων ή λόγω της χρήσης των στοιχείων που εμφανίζονται στο περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου.

Το "Πάρτε τα βουνά" δεν φέρει καμμία ευθύνη για κακές υπηρεσίες, παραπλανητική αντιμετώπιση, οικονομική ζημία, σωματικές βλάβες ή ασθένεια προκύψει από τη χρήση των ταξιδιωτικών άρθρων ή από την εφαρμογή οποιασδήποτε μορφής "συμβουλών".

Το "Πάρτε τα βουνά" δεν φέρει καμμία ευθύνη για συνδέσμους (link) που οδηγούν τον αναγνώστη σε άσχετες ή κακόβουλες ιστοσελίδες ή για τηλεφωνικούς αριθμούς που συνδέουν τον αναγνώστη με άσχετους συνομιλητές.

Το "Πάρτε τα βουνά" δεν φέρει καμμία ευθύνη για σχόλια αναγνωστών, τα οποία (είτε με δόλο είτε χωρίς) ενδέχεται να αποδειχθούν άστοχα, κακόβουλα ή παραπλανητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".