Ανταλλαγή συνδέσμων

Διαπιστώσαμε ότι σε αρκετές ιστοσελίδες, ιστολόγια, φόρουμ κλπ. έχει τοποθετηθεί σύνδεσμος (link) προς το "Πάρτε τα βουνά". Και τούτο βέβαια χωρίς να το επιδιώξουμε. Κάτι τέτοιο δεν συνεπάγεται όμως αυτομάτως ότι θα πρέπει να τοποθετήσουμε κι εμείς αντίστοιχο σύνδεσμο στο "Πάρτε τα βουνά", διότι μπορεί ο σύνδεσμος αυτός να κατευθύνει τον αναγνώστη π.χ. σε κάποιο ιστολόγιο (μπλογκ) με άσχετη θεματολογία.

Κατ' εξαίρεση, υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενήσουμε σε μόνιμη βάση κάποιο σύνδεσμο, υπό τον όρο ότι τίθενται από την πλευρά μας δύο προϋποθέσεις. Πρώτον ότι θα πρόκειται για ιστοσελίδα, της οποίας το πνεύμα, η θεματολογία και το περιεχόμενο στηρίζονται στα ταξίδια και στις εκδρομές εν είδει τουριστικού οδηγού. Δεύτερον ότι θα γίνει το ίδιο και από την άλλη πλευρά, με σύνδεσμο σε κάποιο εμφανές σημείο της αρχικής τους σελίδας προς την βασική (αρχική) σελίδα του "Πάρτε τα βουνά".

Εάν λοιπόν μας ζητηθεί ανταλλαγή συνδέσμων, εμείς θα φιλοξενήσουμε ευχαρίστως τις αντίστοιχες ιστοσελίδες στη δεξιά πλευρά της οθόνης μας, στην κατηγορία "Χρήσιμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".