Πολιτική διαφημίσεων

Το "Πάρτε τα βουνά" δεν αποτελεί διαφημιστικό μέσο για την προβολή επιχειρήσεων κατόπιν αμοιβής. Ο συντάκτης των κειμένων, η οικογένειά του και οι φιλικές τους παρέες με τις οποίες συνταξιδεύουν δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούν χρήματα, δώρα ή προσφορές σε είδος με αντάλλαγμα τον ευνοϊκό σχολιασμό της οποιασδήποτε επιχείρησης που δραστηριοποιείται τουριστικά σε περιοχή για την οποία έχουμε κάνει κάποιο αφιέρωμα.

Στο "Πάρτε τα βουνά" δεν πρόκειται ποτέ να τοποθετηθούν διαφημίσεις, μπάνερ κλπ. Σχόλια, κείμενα, τηλέφωνα και σύνδεσμοι (link) τοποθετούνται δωρεάν. Ευνοϊκά σχόλια που γίνονται από μας για κάποιο ξενοδοχείο ή κάποιο εστιατόριο, όπου εξυπηρετηθήκαμε άψογα, δεν αποτελούν διαφήμιση, αλλά ηθική επιβράβευση όσων δουλεύουν ευσυνείδητα. Το ίδιο φυσικά εννοείται ότι ισχύει και για το αντίθετο: σχόλια τα οποία μπορεί να θεωρηθούν δυσάρεστα από κάποια επιχείρηση (στην οποία μας συμπεριφέρθηκαν απρεπώς) αποσκοπούν στη βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών που παρέχονται σε ντόπιους και ξένους ταξιδευτές.

3 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αυτα που αναγραφονται στην ιστιοσελιδα σχιτικα με την ταβερνα Η ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΕΣ στα Ανω Πορροια ειναι παντελως αναληθη.Η ταβερνα συνεχιζει να λειτουργει κανονικοτατα και το τηλ ειναι 2327051467

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σχετικά με το αφιέρωμά σας στη λίμνη Κερκίνη, και όσον αφορά το φαγητό στα Άνω Πορόϊα, σας πληροφορούμε ότι η ταβέρνα "η Πλαγιά του Μπέλλες", λειτουργεί από το 2012 καθημερινά, εκτός Τετάρτης, από τις 2.00 το μεσημέρι και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 το πρωί.Για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν τα τηλ. είναι 23270-51467 και 6976753303, η ιστοσελίδα μας είναι: belles.gr και η ομάδα μας στο Facebook: Η πλαγιά του Μπέλλες.
  Σας περιμένουμε να απολαύσετε τους υπέροχους μεζέδες μας και την καταπληκτική θέα, ατενίζοντας από ψηλά την λίμνη Κερκίνη και το υπέροχο, καταπράσινο αυτή της εποχή βουνό Μπέλλες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".