Συνεχής ενημέρωση

Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του διαδικτύου είναι η πλημμελής ενημέρωση του περιεχομένου του. Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων πάσχει σοβαρά στο θέμα αυτό. Το "Πάρτε τα βουνά" βέβαια δεν αποτελεί εξαίρεση, προσπαθεί όμως να παραμένει όσο το δυνατόν ενημερωμένο.

Πρέπει εδώ να υπογραμμίσουμε ότι για την επίτευξη του στόχου αυτού δεν επαρκούν η βούληση και ο μόχθος του βασικού συντάκτη των άρθρων του παρόντος ιστολογίου, αλλά απαιτείται η συνδρομή και των αναγνωστών.

Είναι φύσει αδύνατον ένας και μόνο άνθρωπος να γυρίζει συνεχώς σε όλη την Ελλάδα ψάχνοντας αενάως μήπως άνοιξε κάποιο καινούργιο ξενοδοχείο, μήπως έπαψε να λειτουργεί κάποιο εστιατόριο, μήπως άλλαξε το ωράριο εισόδου στο τάδε μουσείο, μήπως κατασκευάσθηκε καινούργιος δρόμος ανάμεσα στο άλφα και το βήτα χωριό, μήπως κάποια επιχείρηση άλλαξε ιστοσελίδα ή τηλέφωνο ή ιδιοκτησία, μήπως άλλαξαν οι τιμές σε κάποιον ξενώνα κ.ο.κ.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κρατήσουμε ενημερωμένα τα αφιερώματα του "Πάρτε τα βουνά". Εάν κάποιος παρατηρήσει κάτι που επιδέχεται τροποποίησης, ας κάνει τον κόπο να γράψει ένα μικρό σχόλιο στο κάτω μέρος των αναρτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".