Πνευματικά δικαιώματα

Το "Πάρτε τα βουνά" δεν έχει εμπορικό προσανατολισμό και κατά συνέπεια δεν αποτελεί εγχείρημα κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε απλώς και μόνο για την παροχή πληροφοριών σε όσους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Στο "Πάρτε τα βουνά" έχουν αναρτηθεί μεταξύ άλλων και κάποιες φωτογραφίες ή κάποια βίντεο, τα οποία δεν μας ανήκουν. Καταβάλλεται πάντα προσπάθεια, όπου αυτό είναι εφικτό, να εμφανίζεται στη λεζάντα και ο κάτοχος της φωτογραφίας. Το "Πάρτε τα βουνά" δεν έχει πρόθεση να προσβάλει τα πνευματικά δικαιώματα των κατόχων των φωτογραφιών, που έχουν αναρτηθεί στο παρόν ιστολόγιο. Εάν κάποιος κάτοχος φωτογραφίας ή βίντεο δεν επιθυμεί την περαιτέρω έκθεση του υλικού του στο "Πάρτε τα βουνά", παρακαλούμε ας επικοινωνήσει μαζί μας για να επανορθώσουμε.

Το τελικό όμως αποτέλεσμα της εργασίας, του κόπου και του μόχθου του δημιουργού του "Πάρτε τα βουνά", όπως αυτό εμφανίζεται συνολικά μέσω των αναρτήσεων, δηλαδή τα κείμενα αυτούσια, με τους συνδέσμους κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του παρόντος ιστολογίου. Προστατεύονται από τη σχετική νομοθεσία (Ν. 2121/1993 & Ν. 2557/1997) και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και η επικόλληση σε άλλες ιστοσελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".