Οδηγός Πηλίου για περιπατητές

Οδηγός Πηλίου για περιπατητές

Αυτό το βιβλίο θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους φυσιολάτρες αγαπούν την πεζοπορία και αποφασίσουν να γνωρίσουν από κοντά το πιο ευλογημένο ελληνικό βουνό. Ο Νίκος Χαρατσής περπάτησε το Πήλιο απ' άκρη σ' άκρη, μέσα από καταπράσινες ρεματιές και δασωμένες πλαγιές, ανακαλύπτοντας ξεχασμένες διαδρομές, μοναχικά ξωκλήσια, παραδοσιακά καλντερίμια και τοξωτά γεφύρια. Περιγράφει αναλυτικά 91 γνωστές και άγνωστες διαδρομές στο βουνό των Κενταύρων.

Ο οδηγός έχει διαστάσεις 24 cm X 17 cm. Αποτελείται από 304 σελίδες με κείμενα, χάρτες, σχεδιαγράμματα και έγχρωμες φωτογραφίες.

Έργα του ιδίου αποτελούν το μυθιστόρημα "Οι Γιαμαρέλακες" και το ιστορικό μυθιστόρημα "Οι τελευταίες μέρες της σκλαβιάς".

Ο "Οδηγός Πηλίου για περιπατητές" κυκλοφορεί σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία. Αν τυχόν κανείς για τον άλφα ή βήτα λόγο δυσκολεύεται να το προμηθευτεί από βιβλιοπωλείο, τότε ας επικοινωνήσει με το συγγραφέα στο 2421076537 για αποστολή με courier και πληρωμή με αντικαταβολή.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα βιβλία και περιοδικά στη βιβλιοθήκη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".