Ασπροπόταμος - Ελάτη - Περτούλι

Ασπροπόταμος - Ελάτη - Περτούλι

Ένας μικρός και εξαιρετικά χρήσιμος τουριστικός οδηγός για όσους αποφασίσουν να επισκεφθούν την περιοχή αυτή. Ο ελατοσκέπαστος ορεινός όγκος των Τρικάλων είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε ταξιδιώτες από ολόκληρη την Ελλάδα, αφού έχει το προνόμιο να βρίσκεται στο κέντρο της πατρίδας μας, στη ραχοκοκαλιά της Πίνδου.

Ο Άγγελος Σινάνης μας παρουσιάζει όλο το μεγαλείο του φυσικού πλούτου της Πίνδου. Καταπράσινα λιβάδια, χιονισμένα κορφοβούνια, απάτητα φαράγγια, αφρισμένοι καταρράκτες, τοξωτά γεφύρια, γάργαρα ποτάμια, όμορφα χωριουδάκια, γραφικά ξωκλήσια, ατέλειωτα ελατοδάση, πέτρινες βρυσούλες, ιστορικά μοναστήρια και παραδοσιακά αρχοντικά παρουσιάζονται με μεράκι μέσα από αυτό το βιβλίο.

Συνοπτικά κείμενα, ιστορικά και γεωγραφικά στοιχεία, έγχρωμες φωτογραφίες και περιγραφές πεζοπορικών διαδρομών πλαισιώνουν όλα τα μικρά αφιερώματα τούτης της έκδοσης: Τρίκαλα, Ασπροπόταμος, Μετέωρα, Πύλη, Ελάτη, Περτούλι, Καλαμπάκα, Καστανιά, Νότια Πίνδος κλπ.

Το μικρό αυτό βιβλίο αποτελείται από 64 σελίδες, είναι εξολοκλήρου έγχρωμο, έχει διαστάσεις 24 cm Χ 17 cm και περιλαμβάνει αναλυτικούς χάρτες, χρήσιμα τηλέφωνα και πληροφορίες για διαμονή, φαγητό, καφέ κλπ. Διατίθεται στο κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων Λίκνο, το οποίο διατηρούν στην Ελάτη Τρικάλων ο Άγγελος Σινάνης με τη σύζυγό του Σμάρω Κούλιου. Εναλλακτικά μπορούμε να επικοινωνήσουμε στο τηλ. 2434071826 για αποστολή με courier και πληρωμή με αντικαταβολή.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα βιβλία και περιοδικά στη βιβλιοθήκη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".