Προσφορές Χριστουγέννων στον ξενώνα Δώδεκα Μήνες

Χριστούγεννα στον ξενώνα 12 Μήνες στο Λαϊλιά Σερρών

Ο Λαϊλιάς είναι το καμάρι των Σερραίων. Πρόκειται για ένα βουνό με 1.852 μ. υψόμετρο, οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο και ένα δάσος υψηλής αισθητικής που το διασχίζει το ορειβατικό μονοπάτι Ε4.

Ο Ξενώνας Δώδεκα Μήνες λειτουργεί στην Άνω Ορεινή, ένα παραδοσιακό ορεινό θέρετρο στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο. Διαθέτει 13 άνετα δωμάτια των 40 m² με κεντρική θέρμανση, μαντεμένια τζακόσομπα, κουζινάκι και mini bar. Ανήκει στον κο Σάκη Πανταζόπουλο, καθηγητή πληροφορικής που διαπρέπει και στην ομώνυμη ταβέρνα, σερβίροντας καταπληκτικές σερραϊκές λιχουδιές.

Για την εορταστική περίοδο από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τα Θεοφάνια του 2017 θα φιλοξενεί τους επισκέπτες του με τιμές προσφοράς: δίκλινο 65 €, τρίκλινο 90 € και τετράκλινο 100 €. Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνονται αφενός το καταπληκτικό πρωινό και αφετέρου ένα γεύμα επιλογής, δηλαδή μεσημεριανό ή βραδινό (ημιδιατροφή).

Όσον αφορά τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες ή ακόμη και οικογένειες με παιδιά κάτω των 6 ετών θα ισχύουν ειδικές φιλικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον κο Σάκη Πανταζόπουλο στο τηλ. 6947394322. Για περισσότερες επιλογές διαμονής στο Λαϊλιά διαβάστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".